Heb je een vraag? We helpen je graag!

We hebben de meest gestelde vragen alvast hieronder voor neergezet. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar wordt bekend gemaakt aan het einde van de looptijd van het spel. De looptijd vind je onderaan de actiepagina of bij het kopje High Score. De winnaars worden binnen 2 weken na sluiten van de periode op de hoogte gesteld en krijgen in overleg de prijs opgestuurd, gemaild of overgemaakt. In het geval van een gelijke score zal er een finale spel worden gespeeld. Bij weer een gelijkspel zal dit proces zich herhalen tot er een winnaar is met de hoogste score.

Moet ik een app downloaden?

Het memoryspel kan je gewoon spelen in je webbrowser. Je hoeft niks te downloaden. Zodra je de wincode hebt ingevoerd op de actiepagina kan je direct beginnen met spelen.

Wat zijn de kosten om mee te spelen?

Om mee te kunnen spelen voor de prijs bel je met de cadeau-lijn. Dit nummer staat op de actiepagina. De kosten van dit informatienummer is 1 Euro per minuut plus je gebruikelijke belkosten. Zolang je aan de lijn blijft kan je het spel spelen. Het memoryspel heeft in totaal 10 Rondes. Zodra je ophangt wordt de toegang tot het spel geblokkeerd en word je hoogte score genoteerd in het spel klassement.

Ik heb een andere vraag

Heb je een andere vraag? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via onze klantenservice. Deze gegevens vind je op contact pagina.

Ben jij de winnaar?

Speel Memory, Scoor de meeste punten, Win de prijs!

Speel nu mee